Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Mexicas fc barcelona19
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.8
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


31e minuut.
Macías geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santibáñez met een snelle inworp. Barra rent richting de bal. Barra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ríos is nu in balbezit. Ríos probeert naar een medespeler te passen. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mexicas - fc barcelona19 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Mexicas 53%, fc barcelona19 47%.
Atletico Mexicas - fc barcelona19 1:0

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Padrón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Patiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiño schiet op doel. Na een snelle pass probeert Brisuela de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Brisuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisuela geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Padrón met een snelle inworp. Patiño geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiño tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Soler zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dominguez heeft problemen om de bal te vangen. Nava is nu in balbezit. Bolaños verovert de bal door een tackle van achteren. Bolaños draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Mexicas 42%, fc barcelona19 58%.
Atletico Mexicas - fc barcelona19 1:0