Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc barcelona19 Atletico Mexicas
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
35% Spel op eigen helft 65%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


25e minuut.
Bolaños rent richting de bal. Barra is nu in balbezit. Cancino maakt een afschuwelijke overtreding. Cancino krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Daar is Padrón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabello verovert de bal door een tackle van achteren. Cabello geeft een hoge lob. Bolaños is nu in balbezit. Bolaños haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara geeft een lange en hoge pass. Bolaños rent richting de bal. Barra is nu in balbezit. Barra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Barra rent richting de bal. Barra passt de bal in één keer door. Bolaños is nu in balbezit. Bolaños draait met de bal, schiet en ... De la Peña probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcelona19 - Atletico Mexicas 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc barcelona19 41%, Atletico Mexicas 59%.
fc barcelona19 - Atletico Mexicas 0:1

51e minuut.
Barra probeert naar een medespeler te passen. Cancino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancino passt de bal met de wreef. Corona rent richting de bal. Corona haalt uit met een fantastische trap. Ortegón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

62e minuut.
Ríos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ugalde komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Hermosillo geeft een lange en hoge pass. Nava rent richting de bal. Barra maakt een afschuwelijke overtreding. Nava roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Nava kan niet meer verder spelen. Tapia komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc barcelona19 29%, Atletico Mexicas 71%.
fc barcelona19 - Atletico Mexicas 0:1