Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Campana F.C. Nike
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 21.5
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Román rent richting de bal. Román geeft een lange en hoge pass. Montesinos kopt de bal weg. Capetillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Capetillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Parraguéz is nu in balbezit. Martínez is nu in balbezit. Martínez speelt de bal door. Capetillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Capetillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Gálvez kopt de bal weg. Bolaños rent richting de bal. Bolaños probeert naar een medespeler te passen. Capetillo rent richting de bal. Capetillo draait met de bal, schiet en ... Rosales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Campana - F.C. Nike 1:0

34e minuut.
Gancedo verovert de bal door een tackle van achteren. Gancedo met een sublieme pass. Borgetti rent richting de bal. Gálvez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gálvez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Campana 61%, F.C. Nike 39%.
Atlético Campana - F.C. Nike 1:0

49e minuut.
Huerta passt de bal met de wreef. Daar is Mojarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaca is nu in balbezit. Mojarro rent richting de bal. Mojarro schiet op doel. Terrazas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Parraguéz heeft problemen om de bal te vangen. Martínez maakt een afschuwelijke overtreding. Parraguéz raakt geblesseerd tijdens het duel. Parraguéz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ríos rent richting de bal. Vaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Gálvez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gálvez passt de bal in één keer door. Capetillo is nu in balbezit. Capetillo draait met de bal, schiet en ... Borgetti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Campana - F.C. Nike 2:0

72e minuut.
Gancedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gancedo geeft een hoge lob. Vaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Campana - F.C. Nike 2:1

86e minuut.
Serrano met een snelle inworp. Parraguéz rent richting de bal. Martínez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parraguéz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gancedo met een snel genomen vrije trap. Terrazas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Alcántar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montesinos met een snelle inworp. Gálvez rent richting de bal. Gálvez geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Campana 67%, F.C. Nike 33%.
Atlético Campana - F.C. Nike 2:1