Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Nike Atlético Campana
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 16.4
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


21e minuut.
Ríos probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dautt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huerta rent richting de bal. Huerta geeft de bal voor. Terrazas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Iturbide de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Dautt verovert de bal door een tackle van achteren. Dautt geeft een lange en hoge pass. Ríos rent richting de bal. Huerta verovert de bal door een tackle van achteren. Huerta geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Gancedo probeert naar een medespeler te passen. Vaca is nu in balbezit. Mojarro rent richting de bal. Mojarro schiet op doel. Terrazas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Nike - Atlético Campana 1:0

34e minuut.
Román geeft een hoge lob. Daar is Capetillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borgetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Capetillo verovert de bal door een tackle van achteren. Capetillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Montesinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gálvez met een sublieme pass. Klungelig pakt Capetillo de bal. Capetillo draait met de bal, schiet en ... Alcántar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Rosales werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Nike - Atlético Campana 1:1

42e minuut.
Vazquez is nu in balbezit. Vaca verovert de bal door een tackle van achteren. Vaca speelt de bal door. Mojarro is nu in balbezit. Mojarro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Zambrano rent richting de bal. Zambrano passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ríos de bal. Vaca is nu in balbezit. Vaca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Nike - Atlético Campana 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Nike 25%, Atlético Campana 75%.
F.C. Nike - Atlético Campana 2:1

49e minuut.
Vaca probeert naar een medespeler te passen. Gancedo is nu in balbezit. Gancedo passt de bal met de wreef. Mojarro rent richting de bal. Mojarro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Vaca rent richting de bal. Mojarro rent richting de bal. Vazquez is nu in balbezit. Mojarro onderschept slim de pass. Mojarro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Dautt geeft de bal voor. Martínez rent richting de bal. Parraguéz rent richting de bal. Mojarro rent richting de bal. Mojarro haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bolaños rent richting de bal. Zambrano onderschept slim de pass. Zambrano passt de bal in één keer door. Vaca rent richting de bal. Vaca schiet op doel. Terrazas bokst de bal weg.

88e minuut.
Vazquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojarro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vazquez. Mojarro raakt geblesseerd tijdens het duel. Zambrano met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Nike 34%, Atlético Campana 66%.
F.C. Nike - Atlético Campana 2:1