Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Mexicas BARCELONA JR.
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Brisuela geeft een hoge lob. Inworp. Galdames met de inworp. Islas is nu in balbezit. Islas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Montoya maakt een snoekduik en kopt de bal. Ortegón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mexicas - BARCELONA JR. 0:1

4e minuut.
Tinajero is nu in balbezit. Tinajero passt de bal in één keer door. García is nu in balbezit. Bolaños rent richting de bal. Bolaños draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletico Mexicas - BARCELONA JR. 1:1

6e minuut.
Núñez geeft een hoge lob. Islas is nu in balbezit. Cabello rent richting de bal. Islas onderschept slim de pass. Islas schiet op doel. Ortegón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Islas is nu in balbezit. Hermosillo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Islas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Islas neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mexicas - BARCELONA JR. 1:2

18e minuut.
Soler rent richting de bal. Soler geeft een hoge lob. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños schiet op doel. Zamora probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Del Campo geeft een lange en hoge pass. Soler heeft problemen om de bal te vangen. Del Campo is nu in balbezit. García onderschept slim de pass. García geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Lara is nu in balbezit. Islas verovert de bal door een tackle van achteren. Islas probeert naar een medespeler te passen. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brisuela rent richting de bal. Montoya onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Soler geeft een hoge lob. Zamora kopt de bal weg. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Islas bereikt de bal nog maar net als eerste. Islas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

29e minuut.
Del Campo onderschept slim de pass. Del Campo geeft de bal voor. Daar is Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barra is nu in balbezit. Barra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Mexicas 68%, BARCELONA JR. 32%.
Atletico Mexicas - BARCELONA JR. 1:2

57e minuut.
Islas passt de bal zonder na te denken. Del Campo rent richting de bal. Montoya onderschept slim de pass. Montoya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mexicas - BARCELONA JR. 1:3

71e minuut.
Islas geeft een lange en hoge pass. Brisuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya onderschept slim de pass. Montoya draait met de bal, schiet en ... Ortegón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mexicas - BARCELONA JR. 1:4

80e minuut.
Lara heeft problemen om de bal te vangen. Castro speelt de bal door. Cabello geeft een lange en hoge pass. Bolaños is nu in balbezit. Bolaños draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Zamora geeft de bal voor. Inworp. Santibáñez met de inworp. Barra is nu in balbezit. Barra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
García speelt de bal door. Barra bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez is nu in balbezit. Barra rent richting de bal. Barra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Mexicas 52%, BARCELONA JR. 48%.
Atletico Mexicas - BARCELONA JR. 1:4