Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BARCELONA JR. Atletico Mexicas
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.7
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


36e minuut.
Castro met een sublieme pass. Islas is nu in balbezit. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Islas rent richting de bal. Islas draait met de bal, schiet en ... Ortegón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara geeft een lange en hoge pass. Tinajero is nu in balbezit. Bolaños verovert de bal door een tackle van achteren. Bolaños haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARCELONA JR. 57%, Atletico Mexicas 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BARCELONA JR. - Atletico Mexicas 0:0

46e minuut.
Lara heeft problemen om de bal te vangen. Islas is nu in balbezit. Islas passt de bal zonder na te denken. Barra bereikt de bal nog maar net als eerste. Barra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Soler is nu in balbezit. Islas onderschept slim de pass. Islas passt de bal met de wreef. Montoya rent richting de bal. Montoya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Hernandez is nu in balbezit. Del Campo is nu in balbezit. Hernandez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Hernandez moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hernandez schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

59e minuut.
Islas probeert naar een medespeler te passen. Lara is nu in balbezit. Montoya begaat een overtreding. Montoya krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro speelt de bal door. Daar is Brisuela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montoya rent richting de bal. Montoya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Barra is nu in balbezit. García verovert de bal door een tackle van achteren. García speelt de bal door. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Soler kopt de bal weg. García bereikt de bal nog maar net als eerste. Barra schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. García raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARCELONA JR. 32%, Atletico Mexicas 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BARCELONA JR. - Atletico Mexicas 0:0