Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Mazatlan Sinaloa Atlético Campana
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Inworp. Franco met een snelle inworp. Gálvez speelt de bal door. Capetillo rent richting de bal. Capetillo schiet op doel. Paal!

14e minuut.
Franco met de inworp. Gálvez rent richting de bal. Gálvez met een sublieme pass. Capetillo rent richting de bal. Capetillo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Andrade probeert naar een medespeler te passen. Veiga rent richting de bal. Veiga speelt de bal door. Mercado rent richting de bal. Mercado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Almaguer geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veiga met de inworp. La Torre rent richting de bal. La Torre haalt uit met een fantastische trap. Terrazas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mazatlan Sinaloa 37%, Atlético Campana 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Mazatlan Sinaloa - Atlético Campana 0:0

49e minuut.
Bolaños probeert naar een medespeler te passen. Franco rent richting de bal. Franco speelt de bal door. Mercado is nu in balbezit. Mercado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Serrano heeft problemen om de bal te vangen. La Torre rent richting de bal. Mercado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercado draait met de bal, schiet en ... Terrazas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

54e minuut.
Blanco passt de bal met de wreef. Franco rent richting de bal. Martínez begaat een overtreding. Martínez krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Almaguer rent richting de bal. La Torre onderschept slim de pass. Mercado rent richting de bal. Daar is La Torre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. La Torre schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Franco verovert de bal door een tackle van achteren. Franco geeft de bal voor. Mercado is nu in balbezit. La Torre rent richting de bal. La Torre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Montesinos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Franco rent richting de bal. Franco probeert naar een medespeler te passen. La Torre rent richting de bal. La Torre schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazatlan Sinaloa - Atlético Campana 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mazatlan Sinaloa 29%, Atlético Campana 71%.
FC Mazatlan Sinaloa - Atlético Campana 1:0