Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Nike Gallero
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 17
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Patiño is nu in balbezit. Zambrano verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrano met een sublieme pass. Santillana is nu in balbezit. Santillana draait met de bal, schiet en ... Rosales bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Huerta is nu in balbezit. Huerta passt de bal zonder na te denken. Estay rent richting de bal. Vaca verovert de bal door een tackle van achteren. Vaca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Mojarro verovert de bal door een tackle van achteren. Mojarro passt de bal met de wreef. Estay heeft problemen om de bal te vangen. Vaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Gancedo kopt de bal weg. Daar is Vaca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estay bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca onderschept slim de pass. Vaca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Begines rent richting de bal. Santillana onderschept slim de pass. Santillana passt de bal zonder na te denken. Patiño rent richting de bal. Patiño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Nike - Gallero 0:1

15e minuut.
Zambrano passt de bal met de wreef. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Parraguéz maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Parraguéz naar de kleedkamers voor een vroege douche.

16e minuut.
Patiño is nu in balbezit. Santillana bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiño is nu in balbezit. Patiño schiet op doel. Alcántar probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Chávez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Begines met een snelle inworp. Mojarro is nu in balbezit. Mojarro geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Nike - Gallero 1:1

22e minuut.
Chávez geeft de bal voor. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano met een sublieme pass. Mojarro is nu in balbezit. Mojarro geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Patiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántar onderschept slim de pass. Alcántar met een sublieme pass. Vaca is nu in balbezit. Vaca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Nike - Gallero 2:1

29e minuut.
Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano passt de bal in één keer door. Mojarro rent richting de bal. Mojarro draait met de bal, schiet en ... Estay probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Velasco is nu in balbezit. Velasco geeft een lange en hoge pass. Daar is Alcántar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patiño rent richting de bal. Patiño schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rosales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Nike 55%, Gallero 45%.
F.C. Nike - Gallero 2:1

54e minuut.
Borgetti geeft de bal voor. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta speelt de bal door. Mojarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojarro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Landín kopt de bal weg. Sol heeft problemen om de bal te vangen. Vaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojarro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Mojarro rent richting de bal. Mojarro passt de bal met de wreef. Vaca is nu in balbezit. Vaca haalt uit met een fantastische trap. Millán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Nike 33%, Gallero 67%.
F.C. Nike - Gallero 2:1