Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc barcelona19 BARCELONA JR.
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


18e minuut.
Corona rent richting de bal. Patiño is nu in balbezit. Corona bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiño haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Islas is nu in balbezit. Cancino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancino passt de bal met de wreef. Corona is nu in balbezit. Corona schiet op doel. Bautista probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcelona19 - BARCELONA JR. 1:0

23e minuut.
Tinajero met de inworp. Castro speelt de bal door. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya draait met de bal, schiet en ... Prado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc barcelona19 - BARCELONA JR. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc barcelona19 58%, BARCELONA JR. 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc barcelona19 - BARCELONA JR. 1:1

57e minuut.
Padrón passt de bal in één keer door. Patiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiño schiet op doel. Corona heeft problemen om de bal te vangen. Corona schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
García kopt de bal weg. Osorno heeft problemen om de bal te vangen. Montoya is nu in balbezit. Islas is nu in balbezit. Islas schiet op doel. Prado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Núñez verovert de bal door een tackle van achteren. Núñez met een sublieme pass. Nava is nu in balbezit. Islas rent richting de bal. Islas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc barcelona19 53%, BARCELONA JR. 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc barcelona19 - BARCELONA JR. 1:1