Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BARCELONA JR. FC Mazatlan Sinaloa
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.8
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
García geeft een lange en hoge pass. Mercado bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro verovert de bal door een tackle van achteren. La Torre verovert de bal door een tackle van achteren. La Torre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulido geeft de bal voor. Blanco is nu in balbezit. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Flores onderschept slim de pass. Flores passt de bal in één keer door. Mercado bereikt de bal nog maar net als eerste. La Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. La Torre draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Elokan is nu in balbezit. Elokan geeft de bal voor. Galdames probeert de bal aan de voet te houden. Islas bereikt de bal nog maar net als eerste. Islas geeft de bal voor. Paal!
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
García verovert de bal door een tackle van achteren. García met een sublieme pass. Franco is nu in balbezit. Lezama is nu in balbezit. Lezama geeft een lange en hoge pass. Agüero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Agüero met een sublieme pass. La Torre kopt de bal weg. Zamora met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARCELONA JR. 56%, FC Mazatlan Sinaloa 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BARCELONA JR. - FC Mazatlan Sinaloa 0:0

50e minuut.
Franco geeft een hoge lob. Pulido kopt de bal weg. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Islas bereikt de bal nog maar net als eerste. Islas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Mercado haalt uit met een fantastische trap. Zamora geeft een hoge lob. Montoya heeft problemen om de bal te vangen. Islas rent richting de bal. Islas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARCELONA JR. 50%, FC Mazatlan Sinaloa 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BARCELONA JR. - FC Mazatlan Sinaloa 0:0