Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Mazatlan Sinaloa BARCELONA JR.
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Lezama is nu in balbezit. Franco onderschept slim de pass. Franco passt de bal met de wreef. La Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. La Torre schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mercado is nu in balbezit. Mercado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Blanco geeft de bal voor. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercado verovert de bal door een tackle van achteren. Mercado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazatlan Sinaloa - BARCELONA JR. 1:0

21e minuut.
Castro rent richting de bal. Castro speelt de bal door. Montoya rent richting de bal. Islas rent richting de bal. Islas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Lezama geeft een hoge lob. Inworp. Franco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. La Torre is nu in balbezit. La Torre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mazatlan Sinaloa 49%, BARCELONA JR. 51%.
FC Mazatlan Sinaloa - BARCELONA JR. 1:0

47e minuut.
García rent richting de bal. Franco onderschept slim de pass. Franco speelt de bal door. Mercado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Blanco geeft de bal voor. Inworp. Núñez met een snelle inworp. Islas rent richting de bal. Islas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Islas passt de bal in één keer door. Arias met een sublieme pass. Daar is La Torre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro geeft de bal voor. Agüero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Lezama is nu in balbezit. Franco onderschept slim de pass. Franco probeert naar een medespeler te passen. La Torre is nu in balbezit. La Torre schiet op doel. Bautista kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Veiga geeft een lange en hoge pass. Victorino probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zamora de bal. La Torre rent richting de bal. La Torre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mazatlan Sinaloa 43%, BARCELONA JR. 57%.
FC Mazatlan Sinaloa - BARCELONA JR. 1:0