Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc barcelona19 Atlético Campana
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Padrón is nu in balbezit. Padrón passt de bal in één keer door. Serrano rent richting de bal. Patiño onderschept slim de pass. Patiño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcelona19 - Atlético Campana 1:0

14e minuut.
Cancino probeert naar een medespeler te passen. Corona probeert de bal met de borst te controleren. Almaguer rent richting de bal. Corona verovert de bal door een tackle van achteren. Corona draait met de bal, schiet en ... Terrazas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Serrano rent richting de bal. Nava onderschept slim de pass. Nava passt de bal in één keer door. Corona rent richting de bal. Corona schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Montesinos kopt de bal weg. Gálvez is nu in balbezit. Gálvez probeert naar een medespeler te passen. Capetillo is nu in balbezit. Capetillo draait met de bal, schiet en ... Prado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
De la Peña heeft problemen om de bal te vangen. De la Peña geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montesinos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gálvez geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De la Peña geeft de bal voor. Inworp. Montesinos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gálvez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gálvez geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De la Peña geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montesinos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gálvez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gálvez speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Cancino rent richting de bal. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cancino zijn tegenspeler op de grond. Cancino krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiño verovert de bal door een tackle van achteren. Patiño met een sublieme pass. Corona is nu in balbezit. Corona haalt uit met een fantastische trap. Terrazas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Gálvez speelt de bal door. Cancino probeert de bal aan de voet te houden. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Capetillo verovert de bal door een tackle van achteren. Capetillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Padrón is nu in balbezit. Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez geeft de bal voor. Capetillo is nu in balbezit. Capetillo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc barcelona19 45%, Atlético Campana 55%.
fc barcelona19 - Atlético Campana 1:0

47e minuut.
Nava geeft een hoge lob. Padrón rent richting de bal. Padrón geeft de bal voor. Corona rent richting de bal. Corona draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Martínez geeft een hoge lob. Patiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Corona rent richting de bal. Patiño is nu in balbezit. Patiño haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc barcelona19 42%, Atlético Campana 58%.
fc barcelona19 - Atlético Campana 1:0