Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallero Atletico Mexicas
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Velasco geeft een lange en hoge pass. Hermosillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Patiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiño draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ortegón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Santillana onderschept slim de pass. Santillana passt de bal met de wreef. Patiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiño haalt uit met een fantastische trap. Hermosillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallero - Atletico Mexicas 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallero 37%, Atletico Mexicas 63%.
Gallero - Atletico Mexicas 1:0

55e minuut.
Landín met een sublieme pass. Santillana rent richting de bal. Santillana passt de bal in één keer door. Patiño is nu in balbezit. Patiño draait met de bal, schiet en ... Ortegón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Patiño rent richting de bal. Patiño haalt uit met een fantastische trap. Hermosillo probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sánchez zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallero 41%, Atletico Mexicas 59%.
Gallero - Atletico Mexicas 1:0