Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Mazatlan Sinaloa montis
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Inworp. Elokan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Santibáñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alpízar rent richting de bal. Alpízar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Arreola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma passt de bal in één keer door. De Anda bereikt de bal nog maar net als eerste. De Anda schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazatlan Sinaloa - montis 0:1

33e minuut.
Elokan rent richting de bal. Alpízar onderschept slim de pass. Alpízar passt de bal in één keer door. De Anda rent richting de bal. De Anda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mazatlan Sinaloa 63%, montis 37%.
FC Mazatlan Sinaloa - montis 0:1

52e minuut.
Flores geeft een lange en hoge pass. Parra kopt de bal weg. La Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. La Torre draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pérez de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Alpízar passt de bal zonder na te denken. Islas is nu in balbezit. Santibáñez maakt een afschuwelijke overtreding. Santibáñez krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Pérez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veiga met de inworp. La Torre rent richting de bal. La Torre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Veiga met een sublieme pass. Franco rent richting de bal. Franco probeert naar een medespeler te passen. Mercado is nu in balbezit. Mercado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ledezma raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Martell komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Santibáñez passt de bal met de wreef. Mercado rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parra. Parra krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mazatlan Sinaloa 53%, montis 47%.
FC Mazatlan Sinaloa - montis 0:1