Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
montis FC Mazatlan Sinaloa
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 20.5
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Santibáñez probeert naar een medespeler te passen. Mercado is nu in balbezit. Mercado passt de bal in één keer door. Veiga heeft problemen om de bal te vangen. Veiga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Balderas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Alpízar rent richting de bal. Santibáñez onderschept slim de pass. Santibáñez passt de bal zonder na te denken. Veiga is nu in balbezit. Veiga geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trafalgar heeft problemen om de bal te vangen. Mercado is nu in balbezit. Mercado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Mercado heeft problemen om de bal te vangen. La Torre is nu in balbezit. La Torre probeert naar een medespeler te passen. Mercado rent richting de bal. Mercado draait met de bal, schiet en ... Balderas bokst de bal weg.

26e minuut.
La Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. Santibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. La Torre rent richting de bal. Santibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Santibáñez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
montis - FC Mazatlan Sinaloa 0:1

35e minuut.
La Torre passt de bal zonder na te denken. Franco rent richting de bal. Franco met een sublieme pass. Daar is Mercado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mercado haalt uit met een fantastische trap. Balderas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
montis - FC Mazatlan Sinaloa 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: montis 64%, FC Mazatlan Sinaloa 36%.
montis - FC Mazatlan Sinaloa 0:2

51e minuut.
Parra rent richting de bal. Parra passt de bal met de wreef. Pérez rent richting de bal. Mercado is nu in balbezit. Mercado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Mercado onderschept slim de pass. Trafalgar rent richting de bal. Mercado onderschept slim de pass. Mercado draait met de bal, schiet en ... Balderas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Flores passt de bal zonder na te denken. Franco probeert naar een medespeler te passen. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercado onderschept slim de pass. Mercado haalt uit met een fantastische trap. Balderas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: montis 59%, FC Mazatlan Sinaloa 41%.
montis - FC Mazatlan Sinaloa 0:2