Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Nike BARCELONA JR.
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.3
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Lezama geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parraguéz met een snelle inworp. Mojarro is nu in balbezit. Mojarro geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bautista niet meer kan verder spelen. Nava komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Mojarro onderschept slim de pass. Mojarro speelt de bal door. Vaca rent richting de bal. Vaca heeft problemen om de bal te vangen. Vaca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Nike - BARCELONA JR. 1:0

17e minuut.
Mojarro rent richting de bal. Castro onderschept slim de pass. Castro probeert naar een medespeler te passen. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
García onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parraguéz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mojarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojarro draait met de bal, schiet en ... Nava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Nike - BARCELONA JR. 2:0

27e minuut.
Zambrano is nu in balbezit. García onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mojarro. Mojarro krijgt een gele kaart.

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Borgetti met een harde bal richting middenveld. Mojarro kopt de bal weg. Vaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Nike 39%, BARCELONA JR. 61%.
F.C. Nike - BARCELONA JR. 2:0

55e minuut.
Zambrano speelt de bal door. Parraguéz rent richting de bal. Núñez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Núñez moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Núñez schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Parraguéz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Parraguéz kan niet meer verder spelen. Yegros komt het veld opgelopen. Begines met een snel genomen vrije trap. Vaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Montoya rent richting de bal. Islas rent richting de bal. Montoya is nu in balbezit. Islas bereikt de bal nog maar net als eerste. Islas draait met de bal, schiet en ... Rosales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Borgetti geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lezama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Islas rent richting de bal. Islas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Islas passt de bal zonder na te denken. Alcántar rent richting de bal. Alcántar geeft de bal voor. Vaca is nu in balbezit. Vaca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano passt de bal zonder na te denken. Gancedo met een sublieme pass. Vaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca haalt uit met een fantastische trap. Nava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Nike 46%, BARCELONA JR. 54%.
F.C. Nike - BARCELONA JR. 2:0