Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Mexicas Atlético Campana
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Capetillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Gálvez verovert de bal door een tackle van achteren. Gálvez schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hermosillo de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Montesinos neemt de hoekschop. Bolaños kopt de bal weg. Capetillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Capetillo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mexicas - Atlético Campana 0:1

11e minuut.
Gálvez bereikt de bal nog maar net als eerste. Capetillo is nu in balbezit. Lara onderschept slim de pass. Gálvez verovert de bal door een tackle van achteren. Gálvez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Inworp. Ríos met een snelle inworp. Barra bereikt de bal nog maar net als eerste. Barra haalt uit met een fantastische trap. Terrazas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletico Mexicas - Atlético Campana 1:1

34e minuut.
Ugalde rent richting de bal. Barra is nu in balbezit. Barra passt de bal met de wreef. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños draait met de bal, schiet en ... Terrazas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santibáñez met een snelle inworp. Barra rent richting de bal. Barra draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bolaños de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Klungelig pakt Cabello de bal. Cabello verovert de bal door een tackle van achteren. Ugalde controleert de bal met de borst. Capetillo rent richting de bal. Capetillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Del Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano begaat een overtreding. Serrano krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Mexicas 52%, Atlético Campana 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Mexicas - Atlético Campana 1:1

50e minuut.
Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya passt de bal zonder na te denken. Brisuela onderschept slim de pass. Capetillo rent richting de bal. Capetillo draait met de bal, schiet en ... Ortegón bokst de bal weg.

78e minuut.
Ugalde onderschept slim de pass. Ugalde geeft een lange en hoge pass. Iturbide is nu in balbezit. Bolaños verovert de bal door een tackle van achteren. Bolaños schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Mexicas 55%, Atlético Campana 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Mexicas - Atlético Campana 1:1