Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Mexicas FC Mazatlan Sinaloa
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Lara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barra met een sublieme pass. Elokan is nu in balbezit. Bolaños verovert de bal door een tackle van achteren. Bolaños haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mexicas - FC Mazatlan Sinaloa 1:0

13e minuut.
De Nigris is nu in balbezit. Franco onderschept slim de pass. Franco geeft een hoge lob. Mercado is nu in balbezit. Mercado draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Barra passt de bal in één keer door. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores onderschept slim de pass. Barra is nu in balbezit. Barra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Mexicas 65%, FC Mazatlan Sinaloa 35%.
Atletico Mexicas - FC Mazatlan Sinaloa 1:0

52e minuut.
Inworp. Lara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Nigris is nu in balbezit. La Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. La Torre haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Brisuela geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Franco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. La Torre rent richting de bal. La Torre geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Hermosillo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ugalde komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Ugalde is nu in balbezit. Veiga onderschept slim de pass. Veiga passt de bal in één keer door. Mercado is nu in balbezit. Mercado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Mexicas 64%, FC Mazatlan Sinaloa 36%.
Atletico Mexicas - FC Mazatlan Sinaloa 1:0