Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallero montis
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 15.4
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


27e minuut.
Tapia is nu in balbezit. Tapia geeft de bal voor. Landín heeft problemen om de bal te vangen. De Anda is nu in balbezit. De Anda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallero - montis 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallero 43%, montis 57%.
Gallero - montis 0:1

50e minuut.
De Anda onderschept slim de pass. Millán rent richting de bal. De Anda onderschept slim de pass. De Anda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gallero - montis 0:2

55e minuut.
Sol met een sublieme pass. Daar is Mojarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mojarro passt de bal in één keer door. Patiño is nu in balbezit. Patiño draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Tapia bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpízar onderschept slim de pass. De Anda is nu in balbezit. Alpízar is nu in balbezit. Alpízar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Paz trapt de bal weg. Martell kopt de bal weg. Estay controleert de bal met de borst. Alpízar onderschept slim de pass. Alpízar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallero - montis 0:3

76e minuut.
Mojarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojarro geeft de bal voor. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiño onderschept slim de pass. Patiño draait met de bal, schiet en ... Balderas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Landín raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Santillana komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallero 43%, montis 57%.
Gallero - montis 0:3