Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Mazatlan Sinaloa fc barcelona19
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Mercado met een sublieme pass. Nava is nu in balbezit. Mercado onderschept slim de pass. La Torre rent richting de bal. La Torre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Blanco probeert naar een medespeler te passen. Patiño rent richting de bal. Patiño passt de bal zonder na te denken. Corona is nu in balbezit. Corona draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Nava rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van La Torre. Nava raakt geblesseerd tijdens het duel. Osorno zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Corona is nu in balbezit. Patiño rent richting de bal. Patiño haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Macías zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taboada is nu in balbezit. Taboada geeft de bal voor. Corona krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Andrade de bal. Agüero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Macías tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Franco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Blanco zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De la Peña rent richting de bal. Mercado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercado draait met de bal, schiet en ... Prado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Osorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga onderschept slim de pass. Veiga speelt de bal door. Mercado rent richting de bal. Mercado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Corona draait met de bal, schiet en ... Briseño kopt de bal weg. Daar is Andrade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patiño rent richting de bal. Patiño draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Cancino rent richting de bal. La Torre is nu in balbezit. Cancino schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cancino krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mazatlan Sinaloa 50%, fc barcelona19 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Mazatlan Sinaloa - fc barcelona19 0:0

51e minuut.
Flores is nu in balbezit. Flores passt de bal met de wreef. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De la Peña passt de bal met de wreef. Nava bereikt de bal nog maar net als eerste. Nava speelt de bal door. Mercado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Cancino met een sublieme pass. La Torre rent richting de bal. Cancino rent richting de bal. La Torre onderschept slim de pass. La Torre draait met de bal, schiet en ... Prado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazatlan Sinaloa - fc barcelona19 1:0

88e minuut.
Cancino probeert naar een medespeler te passen. Nava rent richting de bal. Nava passt de bal zonder na te denken. Corona bereikt de bal nog maar net als eerste. Corona draait met de bal, schiet en ... Agüero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mazatlan Sinaloa 39%, fc barcelona19 61%.
FC Mazatlan Sinaloa - fc barcelona19 1:0