Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc barcelona19 FC Mazatlan Sinaloa
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Taboada neemt de hoekschop. Padrón rent richting de bal. Padrón schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Franco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tapia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapia passt de bal met de wreef. Mercado is nu in balbezit. Mercado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcelona19 - FC Mazatlan Sinaloa 0:1

36e minuut.
Klungelig pakt Tapia de bal. Tapia probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt La Torre de bal. Mercado is nu in balbezit. Mercado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Macías passt de bal met de wreef. Corona is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andrade. Andrade krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc barcelona19 55%, FC Mazatlan Sinaloa 45%.
fc barcelona19 - FC Mazatlan Sinaloa 0:1

53e minuut.
Franco onderschept slim de pass. Franco passt de bal zonder na te denken. Nava bereikt de bal nog maar net als eerste. La Torre verovert de bal door een tackle van achteren. La Torre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcelona19 - FC Mazatlan Sinaloa 0:2

55e minuut.
Patiño passt de bal in één keer door. Tapia met een sublieme pass. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. La Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. La Torre schiet op doel. Prado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Tapia is nu in balbezit. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Corona de bal. Corona draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Franco rent richting de bal. Franco geeft de bal voor. Daar is Osorno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veiga geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Osorno de bal onder controle te krijgen. Prado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc barcelona19 61%, FC Mazatlan Sinaloa 39%.
fc barcelona19 - FC Mazatlan Sinaloa 0:2