Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Mexicas F.C. Nike
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 20.2
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Begines rent richting de bal. Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Begines begaat een overtreding. Begines krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Lara rent richting de bal. Mojarro verovert de bal door een tackle van achteren. Mojarro passt de bal zonder na te denken. Vaca rent richting de bal. Vaca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Mojarro rent richting de bal. Lara onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gancedo. Gancedo krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Zambrano passt de bal met de wreef. Vaca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mojarro rent richting de bal. Mojarro schiet op doel. Ortegón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Cabello passt de bal in één keer door. Gancedo is nu in balbezit. Gancedo passt de bal zonder na te denken. Mojarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojarro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Gancedo rent richting de bal. Lara onderschept slim de pass. Lara met een sublieme pass. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mexicas - F.C. Nike 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Mexicas 49%, F.C. Nike 51%.
Atletico Mexicas - F.C. Nike 1:0

66e minuut.
Soler verovert de bal door een tackle van achteren. Soler geeft een lange en hoge pass. Ríos is nu in balbezit. Ríos heeft problemen om de bal te vangen. Ríos geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Dautt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gancedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gancedo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gancedo kan niet meer verder spelen. Yegros komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Mojarro passt de bal in één keer door. Zambrano geeft de bal voor. Huerta is nu in balbezit. Huerta haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hermosillo de bal onder controle te krijgen. Ortegón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletico Mexicas - F.C. Nike 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Mexicas 46%, F.C. Nike 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Mexicas - F.C. Nike 1:1