Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Princess azulzeleeste
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.4
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


11e minuut.
Klungelig pakt Carranza de bal. Pineda rent richting de bal. Pineda haalt uit met een fantastische trap. Zavala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Princess - azulzeleeste 0:1

17e minuut.
Carranza heeft problemen om de bal te vangen. Pineda rent richting de bal. Briones rent richting de bal. Pineda onderschept slim de pass. Pineda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjarín verovert de bal door een tackle van achteren. Manjarín passt de bal in één keer door. Saldivar rent richting de bal. Saldivar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Pineda heeft problemen om de bal te vangen. Ambriz rent richting de bal. Ferreira verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Pineda de bal. Pineda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Princess - azulzeleeste 0:2

34e minuut.
Barra trapt de bal weg. Vélez is nu in balbezit. Manjarín tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manjarín krijgt een gele kaart.

38e minuut.
De la Peña heeft problemen om de bal te vangen. Ambriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar begaat een overtreding. Aguilar krijgt een gele kaart. Ambriz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ambriz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Princess 57%, azulzeleeste 43%.
Princess - azulzeleeste 0:2

54e minuut.
Vélez geeft een lange en hoge pass. Ferreira is nu in balbezit. Ferreira passt de bal in één keer door. Pineda is nu in balbezit. Pineda schiet op doel. Barra bokst de bal weg.

68e minuut.
De la Peña is nu in balbezit. Rubio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De la Peña. Rubio roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Rubio kan niet meer verder spelen. Parraguéz komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Saldivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas onderschept slim de pass. Esqueda verovert de bal door een tackle van achteren. Saldivar is nu in balbezit. Saldivar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Princess - azulzeleeste 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Princess 51%, azulzeleeste 49%.
Princess - azulzeleeste 1:2