Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reboceros LP Boston City
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


1e minuut.
Gallego is nu in balbezit. Oliveira verovert de bal door een tackle van achteren. Muñoz rent richting de bal. Oliveira onderschept slim de pass. Oliveira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reboceros LP - Boston City 0:1

2e minuut.
Herrera is nu in balbezit. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Muñoz zijn tegenspeler op de grond. Muñoz krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Bueno passt de bal zonder na te denken. Gallego bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveira onderschept slim de pass. Oliveira schiet op doel. Coyote werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reboceros LP - Boston City 0:2

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Castañeda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Muñoz de bal. Oliveira rent richting de bal. Oliveira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Moreno probeert naar een medespeler te passen. Gallego rent richting de bal. Bueno onderschept slim de pass. Bueno haalt uit met een fantastische trap. Coyote probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reboceros LP - Boston City 0:3

41e minuut.
Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil geeft een lange en hoge pass. Espericueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno verovert de bal door een tackle van achteren. Bueno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reboceros LP - Boston City 0:4

45e minuut.
Herrera is nu in balbezit. Moreno verovert de bal door een tackle van achteren. Moreno probeert naar een medespeler te passen. Bueno is nu in balbezit. Bueno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reboceros LP 67%, Boston City 33%.
Reboceros LP - Boston City 0:4

49e minuut.
Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera verovert de bal door een tackle van achteren. Herrera passt de bal met de wreef. Villazón is nu in balbezit. Villazón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Muñoz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arias komt het veld opgelopen. Andrade trapt de bal weg van het doel. Guardado kopt de bal weg. Daar is Villazón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villazón draait met de bal, schiet en ... Alfaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reboceros LP - Boston City 1:4

65e minuut.
Enríquez passt de bal met de wreef. Herrera is nu in balbezit. Villazón bereikt de bal nog maar net als eerste. Villazón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reboceros LP - Boston City 2:4

68e minuut.
Castañeda met een sublieme pass. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores geeft de bal voor. Villazón bereikt de bal nog maar net als eerste. Villazón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reboceros LP - Boston City 3:4

72e minuut.
Oliveira is nu in balbezit. Oliveira haalt uit met een fantastische trap. Yegros heeft problemen om de bal te vangen. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Villazón raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vega komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias geeft een lange en hoge pass. Andrade heeft problemen om de bal te vangen. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega draait met de bal, schiet en ... Alfaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Reboceros LP - Boston City 4:4

80e minuut.
Doeltrap. Andrade met een harde bal richting middenveld. Arias kopt de bal weg. Klungelig pakt Vega de bal. Vega draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Klungelig pakt Arias de bal. Arias speelt de bal door. Herrera is nu in balbezit. Herrera haalt uit met een fantastische trap. Alfaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reboceros LP - Boston City 5:4

87e minuut.
Guardado geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galdames zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reboceros LP 39%, Boston City 61%.
Reboceros LP - Boston City 5:4