Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Instinct balder´s
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Nieto is nu in balbezit. Nieto met een sublieme pass. Nicoletti is nu in balbezit. Nicoletti haalt uit met een fantastische trap. Sixtos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Aguinaga rent richting de bal. Nieto rent richting de bal. Nieto met een sublieme pass. Nicoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicoletti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Instinct - balder´s 1:0

11e minuut.
Nieto passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nicoletti de bal. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto onderschept slim de pass. Nieto haalt uit met een fantastische trap. Millán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Doeltrap. Millán trapt de bal weg van het doel. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Landín onderschept slim de pass. Landín schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Landín passt de bal met de wreef. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mendivil de bal. Mendivil draait met de bal, schiet en ... Del Angel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gancedo de bal. Landín is nu in balbezit. Landín draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Landín heeft problemen om de bal te vangen. Nieto rent richting de bal. Nieto passt de bal in één keer door. Nicoletti is nu in balbezit. Nicoletti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Sixtos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taboada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Nieto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nieto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
de Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguinaga rent richting de bal. Met opzet legt Taboada zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Taboada moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Taboada schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Instinct 54%, balder´s 46%.
Instinct - balder´s 1:0

52e minuut.
Borja passt de bal in één keer door. de Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. de Assis passt de bal met de wreef. Albarrán is nu in balbezit. Albarrán geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Instinct - balder´s 1:1

86e minuut.
Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja met een sublieme pass. Nieto probeert de bal aan de voet te houden. Landín is nu in balbezit. Landín haalt uit met een fantastische trap. Del Angel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Instinct - balder´s 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Instinct 68%, balder´s 32%.
Instinct - balder´s 1:2