Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.F. RIGM Vampiros Aztecas
nueva Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
15 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 21.3
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


12e minuut.
Escala passt de bal zonder na te denken. Oliva rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Teerisalo. Teerisalo krijgt een gele kaart. Oliva wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Oliva kan niet meer verder spelen. Cano komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Cichecki geeft de bal voor. Beltrán kopt de bal weg. Trieb is nu in balbezit. Escala rent richting de bal. Escala schiet op doel. Cabrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Adame bereikt de bal nog maar net als eerste. Teerisalo onderschept slim de pass. Teerisalo passt de bal in één keer door. Trieb is nu in balbezit. Trieb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. RIGM - Vampiros Aztecas 1:0

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teerisalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adame bereikt de bal nog maar net als eerste. Trieb onderschept slim de pass. Trieb haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Buendía met een sublieme pass. Trieb rent richting de bal. Escala rent richting de bal. Escala schiet op doel. Cabrera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. RIGM - Vampiros Aztecas 2:0

36e minuut.
Trieb onderschept slim de pass. Adame bereikt de bal nog maar net als eerste. Trieb onderschept slim de pass. Trieb draait met de bal, schiet en ... Millán probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Sampietro met de inworp. Teerisalo rent richting de bal. Teerisalo met een sublieme pass. Daar is Trieb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trieb draait met de bal, schiet en ... Cabrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Máñez heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F. RIGM 29%, Vampiros Aztecas 71%.
C.F. RIGM - Vampiros Aztecas 2:0

54e minuut.
Alves rent richting de bal. Wyrębiak onderschept slim de pass. Wyrębiak geeft de bal voor. Trieb bereikt de bal nog maar net als eerste. Trieb geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Sampietro geeft de bal voor. Beltrán rent richting de bal. Beltrán probeert naar een medespeler te passen. Trieb bereikt de bal nog maar net als eerste. Trieb haalt uit met een fantastische trap. Cabrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichecki verovert de bal door een tackle van achteren. Cichecki geeft een hoge lob. Trieb rent richting de bal. Trieb haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F. RIGM 26%, Vampiros Aztecas 74%.
C.F. RIGM - Vampiros Aztecas 2:0