Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pumas F.c. CRUZ AZUL FC12
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Begines geeft een hoge lob. De Faría probeert naar een medespeler te passen. Cortez heeft problemen om de bal te vangen. Brisuela is nu in balbezit. Brisuela schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Vélez rent richting de bal. Avilán is nu in balbezit. Avilán met een sublieme pass. Uribe is nu in balbezit. Uribe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De Faría is nu in balbezit. Vélez rent richting de bal. Vélez met een sublieme pass. Pandaman rent richting de bal. Pandaman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Rodríguez kopt de bal weg. Daar is Brisuela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nieto is nu in balbezit. Brisuela verovert de bal door een tackle van achteren. Brisuela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Uribe is nu in balbezit. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez passt de bal in één keer door. Uribe bereikt de bal nog maar net als eerste. Uribe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt De Faría de bal. Cabello bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabello passt de bal in één keer door. Pandaman is nu in balbezit. Pandaman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas F.c. - CRUZ AZUL FC12 1:0

34e minuut.
De Faría kopt de bal weg. Brisuela probeert de bal met de borst te controleren. Cortez rent richting de bal. Brisuela verovert de bal door een tackle van achteren. Brisuela schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisuela maakt een afschuwelijke overtreding. Nieto wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas F.c. 57%, CRUZ AZUL FC12 43%.
Pumas F.c. - CRUZ AZUL FC12 1:0

52e minuut.
Daar is Vélez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Faría bereikt de bal nog maar net als eerste. De Faría passt de bal zonder na te denken. Avilán rent richting de bal. Avilán draait met de bal, schiet en ... Durán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pumas F.c. - CRUZ AZUL FC12 1:1

54e minuut.
Vallarta trapt de bal weg. Rodríguez kopt de bal weg. Cortez heeft problemen om de bal te vangen. Brisuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisuela draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Cabello met een sublieme pass. Obledo is nu in balbezit. Pandaman begaat een overtreding. Pandaman krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Preciado trapt de bal weg van het doel. Cortez kopt de bal weg. Davino kan de bal niet met de borst controleren. Navia bereikt de bal nog maar net als eerste. Navia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas F.c. 55%, CRUZ AZUL FC12 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pumas F.c. - CRUZ AZUL FC12 1:1