Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coca Banana jafra
523 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
11.2 gemiddelde waardering 14.6
hopeless Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


4e minuut.
Giuriatti kopt de bal weg. Deibler rent richting de bal. Vallarta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vallarta krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Buclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Meléndez zijn tegenspeler op de grond. Buclea raakt geblesseerd tijdens het duel. Bonello met een snel genomen vrije trap. Daar is Cruzalta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaviedes begaat een overtreding. Cruzalta raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

9e minuut.
Squeo verovert de bal door een tackle van achteren. Squeo geeft een hoge lob. Bueno probeert de bal met de borst te controleren. Chabrán is nu in balbezit. Chabrán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Mariscal kopt de bal weg. Montano bereikt de bal nog maar net als eerste. Montano speelt de bal door. Daar is De la Peña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De la Peña schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Banana - jafra 0:1

23e minuut.
Bueno passt de bal met de wreef. De la Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Deibler is nu in balbezit. De la Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Peña haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Banana - jafra 0:2

43e minuut.
Deibler passt de bal zonder na te denken. Cruceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Montano verovert de bal door een tackle van achteren. Montano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Banana - jafra 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coca Banana 64%, jafra 36%.
Coca Banana - jafra 0:3

53e minuut.
Buclea onderschept slim de pass. De la Peña rent richting de bal. Buclea rent richting de bal. De la Peña verovert de bal door een tackle van achteren. De la Peña passt de bal zonder na te denken. Gonzales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Montano rent richting de bal. Montano haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Banana - jafra 0:4

56e minuut.
Squeo geeft een hoge lob. Calero kopt de bal weg. Montano rent richting de bal. Montano draait met de bal, schiet en ... Gonzales werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Banana - jafra 0:5

66e minuut.
Squeo met de inworp. Deibler is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De la Peña. De la Peña krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Chabrán speelt de bal door. Buclea rent richting de bal. Montano maakt een afschuwelijke overtreding. Montano krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Aranda speelt de bal door. Bonello is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Montano. Montano krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coca Banana 56%, jafra 44%.
Coca Banana - jafra 0:5