Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Progreso FC Nalsi FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes rent richting de bal. Medina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Medina krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Alonso speelt de bal door. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán is nu in balbezit. Durán draait met de bal, schiet en ... Saldivar probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Progreso FC - Nalsi FC 0:1

25e minuut.
Redondo verovert de bal door een tackle van achteren. Redondo passt de bal in één keer door. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán rent richting de bal. Durán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Peralta geeft de bal voor. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo passt de bal met de wreef. Redondo rent richting de bal. Redondo schiet op doel. Tavares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Máñez geeft de bal voor. Lezama rent richting de bal. Durán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Durán krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Progreso FC 62%, Nalsi FC 38%.
Progreso FC - Nalsi FC 0:1

49e minuut.
Cervantes geeft een hoge lob. Adriano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Varona rent richting de bal. Adriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Progreso FC - Nalsi FC 1:1

62e minuut.
Cervantes heeft problemen om de bal te vangen. Varona verovert de bal door een tackle van achteren. Varona speelt de bal door. Adriano is nu in balbezit. Adriano haalt uit met een fantastische trap. Tavares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Guido met een sublieme pass. Glaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán verovert de bal door een tackle van achteren. Durán schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Progreso FC 55%, Nalsi FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Progreso FC - Nalsi FC 1:1