Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nalsi FC Progreso FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Saldivar is nu in balbezit. Saldivar geeft de bal voor. Chabrán heeft problemen om de bal te vangen. Adriano is nu in balbezit. Adriano haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Varona probeert naar een medespeler te passen. Medina rent richting de bal. Medina met een sublieme pass. Redondo is nu in balbezit. Redondo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Durán is nu in balbezit. Riestra verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo is nu in balbezit. Durán rent richting de bal. Durán schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Soto met een sublieme pass. Daar is Adriano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adriano met een sublieme pass. Carrillo heeft problemen om de bal te vangen. Carrillo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Redondo met een sublieme pass. Adriano rent richting de bal. Cervantes rent richting de bal. Varona verovert de bal door een tackle van achteren. Varona schiet op doel. Morales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Redondo is nu in balbezit. Varona rent richting de bal. Cervantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Varona onderschept slim de pass. Varona schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Morales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nalsi FC 58%, Progreso FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nalsi FC - Progreso FC 0:0

69e minuut.
Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo geeft de bal voor. Saldivar rent richting de bal. Durán verovert de bal door een tackle van achteren. Durán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Riestra rent richting de bal. Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo met een sublieme pass. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Medina is nu in balbezit. Medina geeft een hoge lob. Ortíz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Varona rent richting de bal. Varona haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nalsi FC 60%, Progreso FC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nalsi FC - Progreso FC 0:0