Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CRUZ AZUL FC12 Black Warriors
Normal Tactiek 352
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 21
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Máñez geeft een lange en hoge pass. Preciado speelt de bal door. Escamilla kopt de bal weg. Del Angel bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Angel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pinto met een snelle inworp. De Faría bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salcido. Salcido krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Seoane bereikt de bal nog maar net als eerste. Seoane speelt de bal door. Uribe bereikt de bal nog maar net als eerste. Uribe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Begines rent richting de bal. Begines geeft een lange en hoge pass. Herrera heeft problemen om de bal te vangen. Uribe is nu in balbezit. Uribe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZ AZUL FC12 46%, Black Warriors 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CRUZ AZUL FC12 - Black Warriors 0:0

59e minuut.
Máñez is nu in balbezit. Del Angel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rodríguez. Del Angel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Máñez neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Preciado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Escamilla passt de bal in één keer door. Brisuela rent richting de bal. Ordiales is nu in balbezit. Brisuela onderschept slim de pass. Brisuela schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZ AZUL FC12 49%, Black Warriors 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CRUZ AZUL FC12 - Black Warriors 0:0