Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
equipo 40 Progreso FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
De Faría passt de bal zonder na te denken. Santibáñez is nu in balbezit. Vela verovert de bal door een tackle van achteren. Vela geeft een lange en hoge pass. Degollado maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Rangel rent richting de bal. Riestra verovert de bal door een tackle van achteren. De Faría is nu in balbezit. Degollado rent richting de bal. Degollado haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Medina onderschept slim de pass. Medina speelt de bal door. Adriano rent richting de bal. Adriano draait met de bal, schiet en ... Naelson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
equipo 40 - Progreso FC 0:1

40e minuut.
Riestra verovert de bal door een tackle van achteren. Riestra geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sixtos de bal. Adriano is nu in balbezit. Adriano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Santibáñez speelt de bal door. Inworp. Contreras met de inworp. Vela is nu in balbezit. Vela geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: equipo 40 50%, Progreso FC 50%.
equipo 40 - Progreso FC 0:1

49e minuut.
Medina passt de bal met de wreef. Lezama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezama speelt de bal door. Adriano is nu in balbezit. Adriano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
equipo 40 - Progreso FC 0:2

78e minuut.
Klungelig pakt González de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Redondo neemt de hoekschop. Adriano rent richting de bal. Adriano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
equipo 40 - Progreso FC 0:3

84e minuut.
De Faría bereikt de bal nog maar net als eerste. De Faría geeft de bal voor. Riestra probeert de bal aan de voet te houden. Degollado bereikt de bal nog maar net als eerste. Degollado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Nava rent richting de bal. Nava speelt de bal door. Degollado is nu in balbezit. Degollado haalt uit met een fantastische trap. Soto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
equipo 40 - Progreso FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: equipo 40 46%, Progreso FC 54%.
equipo 40 - Progreso FC 1:3