Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Progreso FC equipo 40
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


19e minuut.
Riestra bereikt de bal nog maar net als eerste. De Faría tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Riestra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Medina met een snel genomen vrije trap. Varona kopt de bal weg. Maduro is nu in balbezit. Adriano onderschept slim de pass. Adriano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Nava speelt de bal door. Daar is Degollado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medina rent richting de bal. Degollado onderschept slim de pass. Degollado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Progreso FC - equipo 40 0:1

22e minuut.
Medina verovert de bal door een tackle van achteren. Medina speelt de bal door. De Faría bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Núñez rent richting de bal. Núñez passt de bal zonder na te denken. Hierro probeert naar een medespeler te passen. Degollado rent richting de bal. Degollado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Progreso FC - equipo 40 0:2

33e minuut.
Degollado bereikt de bal nog maar net als eerste. Glaría rent richting de bal. Degollado onderschept slim de pass. Degollado haalt uit met een fantastische trap. Soto probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Saldivar geeft de bal voor. Maduro heeft problemen om de bal te vangen. Adriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Varona rent richting de bal. Varona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Progreso FC - equipo 40 1:2

43e minuut.
González geeft een hoge lob. Redondo is nu in balbezit. González maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag González naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Progreso FC 52%, equipo 40 48%.
Progreso FC - equipo 40 1:2

81e minuut.
Núñez is nu in balbezit. Adriano verovert de bal door een tackle van achteren. Varona is nu in balbezit. Varona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Progreso FC - equipo 40 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Progreso FC 39%, equipo 40 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Progreso FC - equipo 40 2:2