Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los TitanSquare Nalsi FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Redondo passt de bal met de wreef. Alonso is nu in balbezit. Met opzet legt Marín zijn tegenspeler op de grond. Marín krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Redondo met een sublieme pass. Cervantes is nu in balbezit. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade is nu in balbezit. Andrade haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Redondo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo passt de bal met de wreef. Durán rent richting de bal. Durán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los TitanSquare - Nalsi FC 0:1

35e minuut.
Cuesta geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alonso met de inworp. Castillo rent richting de bal. Castillo draait met de bal, schiet en ... Arredondo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Durán heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los TitanSquare - Nalsi FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los TitanSquare 52%, Nalsi FC 48%.
Los TitanSquare - Nalsi FC 0:2

53e minuut.
Marín is nu in balbezit. Castillo onderschept slim de pass. Navia rent richting de bal. Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Varela verovert de bal door een tackle van achteren. Varela passt de bal zonder na te denken. Chabrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Andrade schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guido is nu in balbezit. Guido geeft een lange en hoge pass. Redondo rent richting de bal. Redondo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los TitanSquare 57%, Nalsi FC 43%.
Los TitanSquare - Nalsi FC 0:2