Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pumas F.c. equipo 40
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Hierro verovert de bal door een tackle van achteren. Hierro probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Degollado verovert de bal door een tackle van achteren. Degollado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Contreras passt de bal met de wreef. Máñez is nu in balbezit. Máñez speelt de bal door. Pandaman is nu in balbezit. Pandaman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas F.c. - equipo 40 1:0

28e minuut.
Dautt heeft problemen om de bal te vangen. Navia rent richting de bal. Dautt onderschept slim de pass. Pandaman is nu in balbezit. Pandaman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas F.c. - equipo 40 2:0

45e minuut.
Máñez geeft een lange en hoge pass. Dautt probeert de bal aan de voet te houden. Pandaman is nu in balbezit. Pandaman draait met de bal, schiet en ... Naelson probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Máñez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ordáz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas F.c. 37%, equipo 40 63%.
Pumas F.c. - equipo 40 2:0

47e minuut.
Naelson trapt de bal weg. Hierro kopt de bal weg. Ordáz heeft problemen om de bal te vangen. Degollado bereikt de bal nog maar net als eerste. Degollado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Cortez is nu in balbezit. Cortez passt de bal met de wreef. Pandaman rent richting de bal. Pandaman haalt uit met een fantastische trap. Naelson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas F.c. - equipo 40 3:0

59e minuut.
Dautt probeert naar een medespeler te passen. Pandaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sixtos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandaman onderschept slim de pass. Pandaman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Hierro speelt de bal door. Degollado bereikt de bal nog maar net als eerste. Degollado draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rodríguez de bal onder controle te krijgen. Durán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas F.c. - equipo 40 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas F.c. 45%, equipo 40 55%.
Pumas F.c. - equipo 40 3:1