Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coca Banana Progreso FC
523 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
8.9 gemiddelde waardering 19.5
hopeless Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


10e minuut.
Deibler verovert de bal door een tackle van achteren. Medina rent richting de bal. Medina geeft een hoge lob. Adriano rent richting de bal. Adriano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Varona rent richting de bal. Adriano is nu in balbezit. Varona is nu in balbezit. Varona schiet op doel. Gonzales probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Banana - Progreso FC 0:1

18e minuut.
Riestra bereikt de bal nog maar net als eerste. Buclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Riestra onderschept slim de pass. Varona is nu in balbezit. Varona haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Hârleşteanu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chabrán komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Giuriatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuriatti passt de bal zonder na te denken. Adriano rent richting de bal. Adriano haalt uit met een fantastische trap. Gonzales werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Varona haalt uit met een fantastische trap. Chabrán kopt de bal weg. Klungelig pakt Bonello de bal. Adriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriano schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Banana - Progreso FC 0:2

43e minuut.
Medina is nu in balbezit. Medina passt de bal met de wreef. Riestra rent richting de bal. Bevià onderschept slim de pass. Bevià draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coca Banana 76%, Progreso FC 24%.
Coca Banana - Progreso FC 0:2

46e minuut.
Varona speelt de bal door. Adriano is nu in balbezit. Adriano passt de bal in één keer door. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gonzales werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Banana - Progreso FC 0:3

71e minuut.
Giuriatti geeft de bal voor. Inworp. Redondo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Varona rent richting de bal. Varona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coca Banana 54%, Progreso FC 46%.
Coca Banana - Progreso FC 0:3