Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Warriors Nalsi FC
352 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Ortíz speelt de bal door. Cervantes probeert de bal met de borst te controleren. Máñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Angel rent richting de bal. Del Angel schiet op doel. De bal raakt de paal. Tavares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Warriors - Nalsi FC 1:0

41e minuut.
Cervantes speelt de bal door. Milián bereikt de bal nog maar net als eerste. Milián speelt de bal door. Del Angel is nu in balbezit. Del Angel schiet op doel. Tavares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Warriors 50%, Nalsi FC 50%.
Black Warriors - Nalsi FC 1:0

65e minuut.
Daar is Cervantes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escamilla verovert de bal door een tackle van achteren. Escamilla passt de bal met de wreef. Salcido is nu in balbezit. Salcido schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Durán heeft problemen om de bal te vangen. Vazquez is nu in balbezit. Durán onderschept slim de pass. Durán schiet op doel. De la Peña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Black Warriors - Nalsi FC 1:1

80e minuut.
Milián bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo is nu in balbezit. Milián schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Milián is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

82e minuut.
Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Acosta de bal onder controle te krijgen. Durán rent richting de bal. Durán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Warriors - Nalsi FC 1:2

86e minuut.
Peralta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordiales bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso onderschept slim de pass. Alonso geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Chabrán onderschept slim de pass. Chabrán geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ortíz de bal. Salcido bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcido draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Warriors 47%, Nalsi FC 53%.
Black Warriors - Nalsi FC 1:2