Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coca Banana equipo 40
523 Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
11 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten weak
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen poor


8e minuut.
Buclea rent richting de bal. Núñez onderschept slim de pass. Núñez geeft een hoge lob. Degollado is nu in balbezit. Degollado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro probeert naar een medespeler te passen. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Chabrán onderschept slim de pass. Chabrán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Giuriatti verovert de bal door een tackle van achteren. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. De Faría verovert de bal door een tackle van achteren. Hierro rent richting de bal. Hierro draait met de bal, schiet en ... Gonzales kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Hierro rent richting de bal. Hierro passt de bal in één keer door. Degollado rent richting de bal. Degollado schiet op doel. Gonzales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Banana - equipo 40 0:1

41e minuut.
Núñez geeft de bal voor. Bonello heeft problemen om de bal te vangen. Núñez begaat een overtreding. Núñez krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Klungelig pakt Hierro de bal. Castro is nu in balbezit. De Faría verovert de bal door een tackle van achteren. Hierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Hierro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coca Banana 65%, equipo 40 35%.
Coca Banana - equipo 40 0:1

48e minuut.
De Faría controleert de bal met de borst. Degollado is nu in balbezit. Hierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Degollado rent richting de bal. Degollado schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Banana - equipo 40 0:2

58e minuut.
Buclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez is nu in balbezit. Núñez passt de bal in één keer door. Chabrán is nu in balbezit. Chabrán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Contreras met een sublieme pass. Hierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro is nu in balbezit. Hierro verovert de bal door een tackle van achteren. Hierro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coca Banana 74%, equipo 40 26%.
Coca Banana - equipo 40 0:2