Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
equipo 40 Coca Banana
Normal Tactiek 523
63% Balbezit 37%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 6.6
weak Schieten tragic
weak Passen hopeless
poor Verdedigen hopeless


11e minuut.
Gonzales met een harde bal richting middenveld. Núñez kopt de bal weg. Giuriatti heeft problemen om de bal te vangen. Degollado is nu in balbezit. Degollado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hierro rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nava geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De Faría speelt de bal door. Daar is Hierro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hierro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bonello rent richting de bal. Hierro onderschept slim de pass. Degollado is nu in balbezit. Hierro is nu in balbezit. Hierro draait met de bal, schiet en ... Gonzales bokst de bal weg.

37e minuut.
Hierro onderschept slim de pass. Hierro met een sublieme pass. Degollado bereikt de bal nog maar net als eerste. Degollado draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Castro de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Giuriatti is nu in balbezit. Giuriatti passt de bal met de wreef. Degollado is nu in balbezit. Degollado haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bonello kopt de bal weg. Vela geeft een hoge lob. Daar is Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Degollado is nu in balbezit. Degollado schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: equipo 40 36%, Coca Banana 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
equipo 40 - Coca Banana 0:0

46e minuut.
Deibler rent richting de bal. Deibler passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Buclea de bal. Degollado verovert de bal door een tackle van achteren. Degollado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Sixtos is nu in balbezit. Sixtos geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bonello de bal onder controle te krijgen. Degollado bereikt de bal nog maar net als eerste. Degollado schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
equipo 40 - Coca Banana 1:0

76e minuut.
Degollado onderschept slim de pass. Hierro is nu in balbezit. Giuriatti verovert de bal door een tackle van achteren. Degollado onderschept slim de pass. Degollado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
equipo 40 - Coca Banana 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: equipo 40 42%, Coca Banana 58%.
equipo 40 - Coca Banana 2:0