Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
equipo 40 Black Warriors
Normal Tactiek 352
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 21.8
weak Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Ordiales geeft een hoge lob. Inworp. De Faría zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vela is nu in balbezit. Vela geeft de bal voor. De la Peña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Klungelig pakt Núñez de bal. Degollado is nu in balbezit. Degollado passt de bal in één keer door. Hierro is nu in balbezit. Hierro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Klungelig pakt Salcido de bal. Maduro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maduro geeft de bal voor. Degollado rent richting de bal. Degollado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
equipo 40 - Black Warriors 1:0

20e minuut.
Hierro met een sublieme pass. Núñez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salcido. Salcido krijgt een gele kaart. Núñez raakt geblesseerd tijdens het duel. Núñez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Herrera de bal. Degollado bereikt de bal nog maar net als eerste. Degollado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Vazquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Degollado is nu in balbezit. Vazquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Degollado onderschept slim de pass. Degollado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Hierro is nu in balbezit. Acosta probeert naar een medespeler te passen. González geeft de bal voor. Hierro rent richting de bal. Hierro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Acosta verovert de bal door een tackle van achteren. De Faría rent richting de bal. De Faría met een sublieme pass. Vela geeft de bal voor. Degollado krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: equipo 40 56%, Black Warriors 44%.
equipo 40 - Black Warriors 1:0

49e minuut.
Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras passt de bal in één keer door. Daar is Vela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paulista is nu in balbezit. Paulista geeft een lange en hoge pass. Naelson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Núñez geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chabrán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salcido controleert de bal met de borst. Salcido geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras passt de bal zonder na te denken. Máñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcido is nu in balbezit. Salcido schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Nava kopt de bal weg. Máñez probeert de bal met de borst te controleren. Máñez passt de bal met de wreef. Salcido is nu in balbezit. Salcido schiet op doel. Naelson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: equipo 40 45%, Black Warriors 55%.
equipo 40 - Black Warriors 1:0