Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
america aguilas Otava Yo
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Tinajero met een sublieme pass. Daar is Olalde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van España. España krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Fuentes passt de bal in één keer door. Tinajero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinajero passt de bal met de wreef. Olalde rent richting de bal. Olalde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Taboada bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes onderschept slim de pass. Fuentes passt de bal zonder na te denken. Olalde rent richting de bal. Olalde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
america aguilas - Otava Yo 1:0

45e minuut.
Fuentes is nu in balbezit. Fuentes met een sublieme pass. Olalde rent richting de bal. Olalde draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Villa de bal onder controle te krijgen. Enríquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: america aguilas 37%, Otava Yo 63%.
america aguilas - Otava Yo 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: america aguilas 46%, Otava Yo 54%.
america aguilas - Otava Yo 1:0