Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los chiles rojas MIG
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
21 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


21e minuut.
Klungelig pakt Nieto de bal. Valdéz is nu in balbezit. Nieto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Valdéz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Valverde legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Los chiles rojas - MIG 1:0

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Islas trapt de bal weg. Valverde kopt de bal weg. Toledano bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Nieto rent richting de bal. Nieto geeft de bal voor. Klungelig pakt Bravo de bal. González is nu in balbezit. González schiet op doel. Islas bokst de bal weg.

39e minuut.
González geeft een lange en hoge pass. Sedano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedano draait met de bal, schiet en ... Valdéz rent richting de bal. Valdéz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Torrado met een harde bal richting middenveld. González rent richting de bal. Valverde speelt de bal door. Toledano bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los chiles rojas 32%, MIG 68%.
Los chiles rojas - MIG 1:0

64e minuut.
Garcés passt de bal in één keer door. Bravo rent richting de bal. Bravo geeft een lange en hoge pass. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Montano met een snelle inworp. Garcés rent richting de bal. González legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Garcés raakt geblesseerd tijdens het duel. Garcés kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los chiles rojas 46%, MIG 54%.
Los chiles rojas - MIG 1:0
MIG