Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
santos2020 Rogelio!
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Klungelig pakt Pérez de bal. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios is nu in balbezit. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan haalt uit met een fantastische trap. De la Cruz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Elokan verovert de bal door een tackle van achteren. Saldaña is nu in balbezit. Elokan met een sublieme pass. Pérez rent richting de bal. Pérez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Nuño probeert de bal met de borst te controleren. Nuño geeft een lange en hoge pass. Rubio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Briones onderschept slim de pass. Briones speelt de bal door. Fierro rent richting de bal. Fierro haalt uit met een fantastische trap. Rosales probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
santos2020 - Rogelio! 1:0

36e minuut.
Huerta onderschept slim de pass. Huerta met een sublieme pass. Silva met een sublieme pass. Briones is nu in balbezit. Briones geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: santos2020 55%, Rogelio! 45%.
santos2020 - Rogelio! 1:0

58e minuut.
Rubio geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bravo met een snelle inworp. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De la Cruz probeert naar een medespeler te passen. Fierro kopt de bal weg. Zamorano rent richting de bal. Briones onderschept slim de pass. Briones schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Rosales trapt de bal weg van het doel. Nuño kopt de bal weg. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan verovert de bal door een tackle van achteren. Elokan geeft een hoge lob. De la Cruz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Rubio geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bravo met de inworp. Elokan kan de bal niet met de borst controleren. Elokan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Rubio geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bravo met een snelle inworp. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: santos2020 71%, Rogelio! 29%.
santos2020 - Rogelio! 1:0