Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los chiles rojas Rogelio!
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Bravo probeert naar een medespeler te passen. Elokan is nu in balbezit. Elokan speelt de bal door. Toledano bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledano haalt uit met een fantastische trap. Rosales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Mendivil verovert de bal door een tackle van achteren. Valverde onderschept slim de pass. Valdéz heeft problemen om de bal te vangen. Valdéz geeft de bal voor. Toledano bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Los chiles rojas - Rogelio! 1:0

6e minuut.
Elokan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pérez de bal. Toledano maakt een afschuwelijke overtreding. Toledano krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Elokan rent richting de bal. Elokan passt de bal in één keer door. Toledano rent richting de bal. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Elokan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van González. González krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Del Campo kopt de bal weg. González bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuño tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nuño krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los chiles rojas 36%, Rogelio! 64%.
Los chiles rojas - Rogelio! 1:0

60e minuut.
Sedano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedano geeft de bal voor. Zavala heeft problemen om de bal te vangen. Toledano is nu in balbezit. Toledano draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Los chiles rojas - Rogelio! 2:0

62e minuut.
Esparza bereikt de bal nog maar net als eerste. Esparza passt de bal in één keer door. Toledano is nu in balbezit. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Elokan probeert de bal aan de voet te houden. Sedano met een sublieme pass. Toledano bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde is nu in balbezit. Valverde schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los chiles rojas 41%, Rogelio! 59%.
Los chiles rojas - Rogelio! 2:0