Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rogelio! Los chiles rojas
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.2
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Pérez passt de bal met de wreef. Daar is Mendivil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendivil met een sublieme pass. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Bravo verovert de bal door een tackle van achteren. González tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bravo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nuño met een snel genomen vrije trap. Pérez rent richting de bal. Pérez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Quintana rent richting de bal. Valverde onderschept slim de pass. Valverde speelt de bal door. Toledano rent richting de bal. Toledano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Nuño met een sublieme pass. Klungelig pakt Pérez de bal. Elokan begaat een overtreding. Elokan krijgt een gele kaart. Pérez roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Pérez kan niet meer verder spelen. Elokan geeft een hoge lob. Infante komt het veld opgelopen.

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Luque met een harde bal richting middenveld. Valverde kopt de bal weg. Toledano bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Elokan rent richting de bal. Elokan met een sublieme pass. Infante is nu in balbezit. Infante schiet op doel. Luque probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zavala zal de hoekschop nemen. Nuño kopt de bal weg. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Elokan speelt de bal door. Infante is nu in balbezit. Infante schiet op doel. Salcido werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Luque probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rogelio! - Los chiles rojas 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rogelio! 48%, Los chiles rojas 52%.
Rogelio! - Los chiles rojas 1:0

59e minuut.
Del Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuño rent richting de bal. Nuño probeert naar een medespeler te passen. Infante is nu in balbezit. Infante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rogelio! - Los chiles rojas 2:0

65e minuut.
Elokan is nu in balbezit. Elokan passt de bal in één keer door. La Torre controleert de bal met de borst. Infante is nu in balbezit. Infante draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Quintana is nu in balbezit. Quintana probeert naar een medespeler te passen. Zavala probeert naar een medespeler te passen. Infante rent richting de bal. Infante draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rogelio! 58%, Los chiles rojas 42%.
Rogelio! - Los chiles rojas 2:0