Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C KAN Los chiles rojas
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


19e minuut.
Valverde speelt de bal door. Toledano is nu in balbezit. Met opzet legt Aguilar zijn tegenspeler op de grond. Aguilar krijgt een gele kaart.

20e minuut.
González kopt de bal weg. Daar is Terrazas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terrazas geeft de bal voor. Valverde is nu in balbezit. Valverde haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Molina geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sedano met een snelle inworp. Valverde is nu in balbezit. Valverde draait met de bal, schiet en ... Juárez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Elokan is nu in balbezit. Ayala verovert de bal door een tackle van achteren. Islas bereikt de bal nog maar net als eerste. Islas draait met de bal, schiet en ... Salcido maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C KAN - Los chiles rojas 1:0

26e minuut.
Islas speelt de bal door. Degollado probeert naar een medespeler te passen. Barrera speelt de bal door. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Valdéz geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Cortez de bal onder controle te krijgen. Degollado probeert naar een medespeler te passen. Islas is nu in balbezit. Islas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C KAN 47%, Los chiles rojas 53%.
C KAN - Los chiles rojas 1:0

50e minuut.
Aguilar rent richting de bal. Aguilar geeft de bal voor. Elokan is nu in balbezit. Ayala is nu in balbezit. Ayala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Esparza is nu in balbezit. Islas is nu in balbezit. Esparza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Esparza krijgt een gele kaart. Islas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Islas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Salcido bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
C KAN - Los chiles rojas 2:0

57e minuut.
Valverde raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Riestra komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Ayala passt de bal in één keer door. La Torre is nu in balbezit. Ayala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ayala krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Barrera met een sublieme pass. González rent richting de bal. Degollado verovert de bal door een tackle van achteren. Islas rent richting de bal. Islas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C KAN - Los chiles rojas 3:0

84e minuut.
Padrón onderschept slim de pass. Elokan verovert de bal door een tackle van achteren. Elokan passt de bal zonder na te denken. Valdéz is nu in balbezit. Valdéz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C KAN 36%, Los chiles rojas 64%.
C KAN - Los chiles rojas 3:0