Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOS VENGADORES morsegarrett
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Segovia onderschept slim de pass. Segovia met een sublieme pass. Velázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LOS VENGADORES - morsegarrett 1:0

22e minuut.
Zamorano is nu in balbezit. Aceval verovert de bal door een tackle van achteren. Aceval probeert naar een medespeler te passen. Reyna rent richting de bal. Reyna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LOS VENGADORES - morsegarrett 2:0

37e minuut.
Barbosa verovert de bal door een tackle van achteren. Segovia verovert de bal door een tackle van achteren. Segovia speelt de bal door. Mondragón rent richting de bal. Mondragón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS VENGADORES 39%, morsegarrett 61%.
LOS VENGADORES - morsegarrett 2:0

48e minuut.
Oviedo is nu in balbezit. Pardo verovert de bal door een tackle van achteren. Pardo speelt de bal door. Paulista bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulista haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS VENGADORES - morsegarrett 2:1

51e minuut.
Zamorano probeert naar een medespeler te passen. Barbosa rent richting de bal. Reyna begaat een overtreding. Reyna krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Paulista bereikt de bal nog maar net als eerste. Maturín onderschept slim de pass. Segovia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondragón is nu in balbezit. Mondragón schiet op doel. Angeles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LOS VENGADORES - morsegarrett 2:2

86e minuut.
Aceval geeft de bal voor. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo geeft een hoge lob. Segovia bereikt de bal nog maar net als eerste. Segovia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Daar is Zamorano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aceval geeft de bal voor. Iñiguez rent richting de bal. Clemente verovert de bal door een tackle van achteren. Clemente haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS VENGADORES 53%, morsegarrett 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LOS VENGADORES - morsegarrett 2:2