Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CRUZ AZUL bayer lever qiucen
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 21.2
poor Schieten average
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Alves met een snelle inworp. Millán is nu in balbezit. Millán passt de bal in één keer door. Becerra is nu in balbezit. Becerra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Macías kopt de bal weg. Fregoso is nu in balbezit. Uribe begaat een overtreding. Uribe krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Uribe bereikt de bal nog maar net als eerste. Fregoso verovert de bal door een tackle van achteren. Fregoso passt de bal zonder na te denken. Rico bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Uribe passt de bal zonder na te denken. Becerra rent richting de bal. Becerra schiet op doel. Na een snelle pass probeert Castellanos de bal onder controle te krijgen. Hernandez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZ AZUL - bayer lever qiucen 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZ AZUL 36%, bayer lever qiucen 64%.
CRUZ AZUL - bayer lever qiucen 0:1

53e minuut.
De la Rosa passt de bal met de wreef. Rico is nu in balbezit. Millán begaat een overtreding. Millán krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Macías geeft de bal voor. Klungelig pakt Aguilera de bal. Becerra rent richting de bal. Becerra schiet op doel. Hernandez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZ AZUL - bayer lever qiucen 0:2

58e minuut.
Hernandez trapt de bal weg van het doel. Begines is nu in balbezit. Begines geeft een hoge lob. Becerra rent richting de bal. Becerra draait met de bal, schiet en ... Hernandez bokst de bal weg.

82e minuut.
Rergis trapt de bal weg van het doel. Fregoso kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Navarro de bal onder controle te krijgen. Rico is nu in balbezit. Rico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZ AZUL - bayer lever qiucen 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZ AZUL 50%, bayer lever qiucen 50%.
CRUZ AZUL - bayer lever qiucen 1:2