Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
morsegarrett MCH FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Cuéllar verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villaluz met een snelle inworp. Mondragón rent richting de bal. Mondragón geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De Nigris trapt de bal weg. Paulista kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Castañeda de bal onder controle te krijgen. Mondragón onderschept slim de pass. Mondragón schiet op doel. De Nigris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Alonso geeft de bal voor. Reséndiz heeft problemen om de bal te vangen. Díaz rent richting de bal. Mondragón onderschept slim de pass. Mondragón draait met de bal, schiet en ... De Nigris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
morsegarrett - MCH FC 1:0

22e minuut.
Pardo onderschept slim de pass. Pardo geeft een lange en hoge pass. Paulista rent richting de bal. Mondragón is nu in balbezit. Mondragón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez passt de bal zonder na te denken. Barbosa is nu in balbezit. Ferreira verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ferreira is nu in balbezit. Ferreira passt de bal met de wreef. Cortez rent richting de bal. Cortez draait met de bal, schiet en ... Valle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
morsegarrett - MCH FC 1:1

37e minuut.
Escamilla passt de bal zonder na te denken. Zamorano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamorano met een sublieme pass. Ambriz is nu in balbezit. Ambriz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Guido met een snelle inworp. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barbosa. Ferreira is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Díaz met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Valle trapt de bal weg van het doel. Villaluz kopt de bal weg. Paulista bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulista draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
morsegarrett - MCH FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: morsegarrett 47%, MCH FC 53%.
morsegarrett - MCH FC 2:1

66e minuut.
Zamorano rent richting de bal. Cariño onderschept slim de pass. Cariño speelt de bal door. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Iñiguez rent richting de bal. Ferreira onderschept slim de pass. Ferreira passt de bal zonder na te denken. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ambriz is nu in balbezit. Ambriz speelt de bal door. Cortez rent richting de bal. Cortez draait met de bal, schiet en ... Valle probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Iñiguez geeft de bal voor. Paulista is nu in balbezit. Paulista speelt de bal door. Mondragón is nu in balbezit. Mondragón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: morsegarrett 53%, MCH FC 47%.
morsegarrett - MCH FC 2:1