Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HOLI AZUL CELESTE
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Castañeda met een sublieme pass. Alpízar rent richting de bal. Alpízar met een sublieme pass. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala schiet op doel. Nicoletti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Daar is España, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cariño is nu in balbezit. Cariño passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zavala de bal. Zavala haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Montemayor probeert naar een medespeler te passen. Cariño rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fernández. Cariño is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cariño komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Fernández rent richting de bal. Carranza verovert de bal door een tackle van achteren. Carranza passt de bal zonder na te denken. Zavala rent richting de bal. Zavala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ortíz probeert naar een medespeler te passen. De Faría heeft problemen om de bal te vangen. Carranza probeert naar een medespeler te passen. De la Cruz is nu in balbezit. De la Cruz geeft een hoge lob. Nicoletti bokst de bal weg.

29e minuut.
Madrigal rent richting de bal. Madrigal haalt uit met een fantastische trap. Acosta rent richting de bal. Acosta schiet op doel. Nieto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HOLI - AZUL CELESTE 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HOLI 40%, AZUL CELESTE 60%.
HOLI - AZUL CELESTE 0:1

52e minuut.
De la Cruz rent richting de bal. Bernal rent richting de bal. De la Cruz onderschept slim de pass. Cariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cariño geeft een hoge lob. Nicoletti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
De Faría passt de bal in één keer door. Madrigal is nu in balbezit. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. De Faría rent richting de bal. De Faría schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
HOLI - AZUL CELESTE 0:2

79e minuut.
Fernández rent richting de bal. Castañeda verovert de bal door een tackle van achteren. Castañeda passt de bal met de wreef. Zavala is nu in balbezit. Zavala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HOLI 33%, AZUL CELESTE 67%.
HOLI - AZUL CELESTE 0:2